Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Miso Noodle Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
4 baby pak choi, (approx. 180 g)pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1140 mg
Białko
21 g
Kalorie
1002 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Laksa
25 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Miso Soup with Vegetables
30 min