
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Miso Noodle Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
dashi stock (see tip)500 g
-
water100 g
-
miso paste3 Tbsp
-
chilli paste to taste1 - 1 ½ tsp
-
mangetout finely sliced on the diagonal60 g
-
pak choi quartered2
-
raw prawns, peeled, deveined250 g
-
fresh udon noodles300 g
-
frozen edamame beans defrosted100 g
-
light soy sauce or to taste1 Tbsp
-
spring onions finely sliced2
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
238 kcal /
1002 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1140 mg