Urządzenia i Akcesoria
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered50 g
-
black olives pitted50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef mince500 g
Pasta and Sauce
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min