Urządzenia i Akcesoria
Black Ravioli with Sea Bass
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Black Pasta and Sea Bass Filling
-
00 flour plus extra for dusting320 g
-
medium eggs 1 beaten5
-
egg yolk from medium egg1
-
squid ink, liquid diluted with 1 tsp water2 sachets
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)250 g
-
mascarpone50 g
-
ricotta cheese drained120 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
lemon zest only1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Cherry Tomato Sauce
-
onion quartered50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for garnishing40 g
-
cherry tomatoes halved500 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
lemon juice only, for garnishing1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.9 g
Kalorie
3098.3 kJ /
740.5 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 Min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 Std. 15 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Karpatka
10 Std.
Masala Hake at 55°C
55 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Emmental Gougères
50 Min