Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 73.5 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Strawberry Layer Cake (TM6)
2h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Guacamole
5 min
Blackberry Gin with Juniper
10min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Cucumber Gin Granita
45min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min