Urządzenia i Akcesoria
Confiture de kakis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 bocaux
Składniki
-
800 g de kakis bien mûrs (env. 6-8 kakis) (voir "Conseil(s)")
-
450 g de sucre à confiture
-
½ g d'agar-agar
-
15 g de jus de citron
-
les graines d'1/2 gousse de vanille
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
227.7 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
3882 kJ /
927.8 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
236.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 godz. 50 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture figue et vanille
40 min
Gelée de pomme
4 godz.
Confiture figue-romarin
50 min
Crumble végétalien pommes, noix et raisins secs au rhum
Brak ocen
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Sauce tomate
55 min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min