Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 étoiles de badiane
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 80 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 466 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 86.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Club sandwich brioché, coulis de framboise, chantilly vanille
2 Std. 10 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1 Std. 20 Min
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Crème caramel et vanille
8h