Tortini di broccoli e pancetta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pezzi

Składniki

  • olio di oliva e un po' di più per ungere
    25 g
  • di carote a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolle a pezzi
    100 g
  • di pancetta a cubetti
    130 g
  • di cimette di broccoli
    120 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di panna intera
    200 g
  • uova
    4
  • di pepe nero macinato a piacere
    1 - 2 pizzichi
  • di formaggio Emmental grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 169 kcal / 708 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 125 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...