Vellutata di peperoni

Vellutata di peperoni

4.4 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    100 g
  • di burro
    30 g
  • di farina di grano
    30 g
  • peperoni misti, (300 g), (1 rosso e 1 giallo), a pezzi
    2
  • di acqua
    750 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    2
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • di sale alle erbe
    1 cucchiaino
  • di paprica dolce
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di panna
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 259 kcal / 1058 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...