Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • bistecche di filetto di manzo (circa 180-200 g ciascuno, spessore 3 cm)
    4
  • di sale
    1 ¾ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¾ cucchiaino
  • di timo fresco
    4 rametti
  • di succo di limone
    30 g
    1 cucchiaino raso di acido citrico
  • acqua fino alla tacca massima, in modo che i sacchetti siano coperti
  • di scalogno tagliato ametà
    50 g
  • di dragoncello, fresco le foglioline , lavate e asciugate
    1 - 2 rametti
    1 cucchiaino di dragoncello secco
  • di vino bianco, secco
    50 g
  • di aceto di vino bianco a piacere
    ¾ - 1 di cucchiaio
  • di burro a pezzi e un po' di più per friggere
    200 g
  • tuorli d'uovo
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 802 kcal / 3363 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 67 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 35 g
Sód 94 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...