Urządzenia i Akcesoria
Caprese-Omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier6
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
220 g Birnentomaten, halbiertCherry-Tomaten halbiert220 g
-
Mozzarella in Scheiben (5 mm)125 g
-
Wasser700 g
-
Basilikumblätter frisch, zerzupft5 - 8
-
Balsamico Creme zum Beträufeln
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
415 mg
Białko
12 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Checca
40 min
Mediterraner Pastasalat
40 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Würziger Auberginen-Kichererbseneintopf mit Poulet
40 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Chili con carne
45 min
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Guacamole
1 godz.
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min
Frucht-Smoothie
5 min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Nester
50 min