Urządzenia i Akcesoria
Caprese-Omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier6
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
220 g Birnentomaten, halbiertCherry-Tomaten halbiert220 g
-
Mozzarella in Scheiben (5 mm)125 g
-
Wasser700 g
-
Basilikumblätter frisch, zerzupft5 - 8
-
Balsamico Creme zum Beträufeln
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
415 mg
Białko
12 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti alla Checca
40 min
Mediterrane Gemüsepfanne
30 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Tofu mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Ofenburger
2 godz. 45 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Himbeer-Basilikum-Sangria
40 min
Avocado-Gurken Salat
20 min