Bohnen-Cassoulet mit Salsiccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    15 g
  • Gemüse-Bouillon heiss
    400 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Salsiccia ohne Haut
    400 g
  • Fenchel in Stücken (3 cm)
    280 g
  • weisse Bohnen, aus der Dose abgespült und abgetropft
    500 g
  • Peterli, frisch gehackt
    1 Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 558.2 kcal / 2335.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 41.2 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...