Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 795 g filet de saumon frais, paré et désarêté
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 3 - 5 pincée de poivre noir moulu plus ¼ cuillère à café
- 15 g de feuilles de persil frais
- 170 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, tranchés ( 1 cm.)
- 200 g de courgettes en tranches (4 cm)
- 60 g d'eau
- 140 g petit pois, frais ou surgelé
- 170 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2615.7 kJ / 625.2 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 11204.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain à la banane
1 Std. 50 Min
Compote de pommes
20min
Mousse au beurre d'arachides et bananes
35min
Biscuits au sucre et aux épices (métrique)
1 Std. 40 Min
Biscuits à la goyave (métrique)
45min
Boisson Pétillante au Bourbon et au Gingembre (Métrique)
5 Min
Téquila sour (Métrique)
10 Min
Quenelles au cresson
Brak ocen
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Limonade
5 Min
Soupe aux pois
2 Std. 10 Min
Pain aux bananes sans gluten
1h