Saumon avec sauce aux légumes

Saumon avec sauce aux légumes

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion

Składniki

  • 795 g filet de saumon frais, paré et désarêté
  • 16 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé de poivre noir moulu
  • 15 g de feuilles de persil frais
  • 170 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, tranchés ( 1 cm.)
  • 200 g de courgettes en tranches (4 cm)
  • 60 g d'eau
  • 140 g petit pois, frais ou surgelé
  • 170 g de mascarpone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 625.2 kcal / 2615.7 kJ
Białko 51.8 g
Tłuszcz 40.7 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 11204.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...