
Urządzenia i Akcesoria
Riz à la saucisse de Hong Kong
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
3 portions
Składniki
-
de riz à grain court Japonica250 g
-
de saucisses chinoises (voir conseil)100 g
-
de petits pois frais ou surgelés50 g
-
de cubes de bacon70 - 100 g
-
de sauce soja10 g
-
de sauce soja foncée5 g
-
d'eau et un peu plus pour tremper le riz360 g
-
de sucre1 c. à café
-
de sel¼ c. à café
-
de poivre blanc moulu¼ c. à café
-
de l'oignon de printemps haché, comme finition
Wartości odżywcze na 3 portions
Kalorie
1473.1 kcal /
6163.4 kJ
Białko
42.5 g
Tłuszcz
53.4 g
Węglowodany
215.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Sód
2389.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine chinoise
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks