Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.8 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Ginger Fried Rice
15 min
Cooking White Rice
25 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Prawn Arrabbiata
30 min
Chicken adobo
30 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.