Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.8 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Authentic Pad Thai
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Jersey Beef
30 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Mozambican chicken curry
35 min
Laing
1 godz. 50 min
Chilli garlic prawns
10 min