Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
leg of lamb boneless (2.5-3 lbs.)42 - 48 oz
-
garlic cloves divided7
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried oregano3 tbsp
-
fresh rosemary leaves only, divided5 sprigs
-
fresh ground black pepper plus extra to taste1 ½ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water20 oz
-
2 tbsp vegetable stock pastebeef stock paste2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Yukon gold potatoes quartered15 oz
-
8 ½ oz baby carrots, sliced (2 in.)carrots sliced (2 in.)8 ½ oz
-
zucchini in pieces (2 in.)8 oz
-
6 oz broccoli florets, stalksfresh broccolini stalks6
-
all-purpose flour1 heaping tbsp
-
red wine3 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.4 mg
Białko
47.2 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Poached Chicken
50 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 godz. 40 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min