Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
leg of lamb boneless (2.5-3 lbs.)42 - 48 oz
-
garlic cloves divided7
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried oregano3 tbsp
-
fresh rosemary leaves only, divided5 sprigs
-
fresh ground black pepper plus extra to taste1 ½ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water20 oz
-
2 tbsp vegetable stock pastebeef stock paste2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Yukon gold potatoes quartered15 oz
-
8 ½ oz baby carrots, sliced (2 in.)carrots sliced (2 in.)8 ½ oz
-
zucchini in pieces (2 in.)8 oz
-
6 oz broccoli florets, stalksfresh broccolini stalks6
-
all-purpose flour1 heaping tbsp
-
red wine3 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.4 mg
Białko
47.2 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
White Fish Salad
35 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min