Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003 mg
Białko
34 g
Kalorie
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Lemongrass Beef Salad
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Green Beans with Peanuts
15 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min