Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003 mg
Białko
34 g
Kalorie
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Brak ocen
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Leftover Poultry Pho
2 godz. 15 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min