Urządzenia i Akcesoria
Meatball Subs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Meatballs
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
cheddar cheese cut into cubes3 oz
-
salt1 tsp
-
dried chili flakes1 tsp
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
water4 oz
-
ground beef16 oz
Sauce
-
yellow onion cut into pieces6 oz
-
garlic cloves4
-
dried chili flakes½ tsp
-
olive oil½ oz
-
crushed tomatoes14 oz
-
water3 ½ oz
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 6-7 in. long)8
-
Swiss cheese8 - 10 slices
-
arugula leaves to serve1 ½ oz
-
pickled gherkins cut into thin slices, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1075.9 mg
Białko
28.5 g
Kalorie
2250.7 kJ /
537.9 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Football Party
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mini Chicken Pies
1 godz. 35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Southern Mac & Cheese
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min