Urządzenia i Akcesoria
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)5 oz
-
lamb meat sinew free, cubed (approx. 1 in.)24 oz
-
yellow onions cut in halves3 ½ oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces (approx. 1 ½ in.)7 oz
-
olive oil1 oz
-
15 oz fresh tomatoescanned diced tomatoes15 oz
-
button mushrooms sliced8 oz
-
white wine5 oz
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (¾-1 in.)35 oz
-
whole milk5 ½ oz
-
unsalted butter divided3 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheese Please!
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min
Chocolate Cream Pie
5 godz. 55 min
Cherry Nut Shortbread
1 godz. 20 min