![Basil Chicken with Coconut Curry Sauce Basil Chicken with Coconut Curry Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc815d72-304d-450a-95d5-84d2e0ea311c/Derivates/91ac734b-9e8e-48a3-a3c0-0a3149a648d4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 8 oz yellow onions, in pieces
- 5 - 6 garlic cloves, to taste
- 1 in. fresh ginger, peeled, in pieces
- 2 tbsp dried basil
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 tsp curry powder
- ½ tsp chili powder
- ¼ tsp ground black pepper
- 28 oz chicken thighs, boneless and skinless
- 27 oz canned coconut milk
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 1 oz fresh basil leaves, to serve
- red jalapeño pepper, sliced in rings, to garnish
- steamed rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3209 kJ / 767 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1061 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Funky Roasted Veggies
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h