Urządzenia i Akcesoria
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves to taste5 - 6
-
fresh ginger peeled, in pieces1 in.
-
dried basil2 tbsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
chili powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless28 oz
-
canned coconut milk27 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
fresh basil leaves to serve1 oz
-
red jalapeño pepper sliced in rings, to garnish
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061 mg
Białko
36 g
Kalorie
3209 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Spaghetti Muffins
55 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Fried Garlic Pork
50 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Chicken Fricassee
50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min