Urządzenia i Akcesoria
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
yellow onions in pieces8 oz
-
garlic cloves to taste5 - 6
-
fresh ginger peeled, in pieces1 in.
-
dried basil2 tbsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
chili powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless28 oz
-
canned coconut milk27 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
fresh basil leaves to serve1 oz
-
red jalapeño pepper sliced in rings, to garnish
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1061 mg
Białko
36 g
Kalorie
3209 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chicken Stock Paste
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Risotto with Broccolini
35 min