Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.5 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Guacamole
5 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Barley and Tomato Salad
45 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Tomato Basil Soup
40 min