Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.5 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Egg-Free Mayonnaise
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Brioche
8 Std.
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Floating Islands
40 Min
Kalamata Tapenade
5 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Rustic Bread
2 Std.