Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Rolls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 pieces
Składniki
-
long-grain white rice2 ½ oz
-
quick cooking oats, gluten free divided4 oz
-
psyllium husks½ oz
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg whites from large eggs3
-
apple cider vinegar1 oz
-
water warm6 oz
-
unsalted butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
628 mg
Białko
9 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Cashew Milk
5 min
Paleo Baking Powder
5 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Cashew-Vanilla Yogurt
16 godz.
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Nut Milk
10 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 godz. 15 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Steamed Banana Loaf
1 godz. 25 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min