Urządzenia i Akcesoria
Seafood Quesadillas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Quesadilla Filling
-
8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)8 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
cooked octopus cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
Adobo
-
ancho chili de-stemmed, de-seeded1
-
paprika1 tbsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
chipotle chili powder¾ tsp
-
whole clove1
-
ground cumin¾ tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
white onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
fresh pineapple cut into pieces5 ½ oz
-
½ oz lime juiceapple cider vinegar½ oz
-
orange juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Quesadillas
-
flour tortillas divided12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2694 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 Std. 45 Min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 Std. 25 Min
Blackened Fish Burger
55 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Cioppino
55 Min
Tortilla Soup
25 Min