Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
751.1 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Lentil Moussaka
2 h 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 h
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Apple Tart
1 h
Mushroom Risotto
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cauliflower Gratin
55 min