Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
751.1 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tofu Stew
30 min
Salmon Tartare
10 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Soup
35 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min