![Tagliatelle with Porcini Mushrooms Tagliatelle with Porcini Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88C8E4B3-C771-4D39-943B-015C1F05CF7B/Derivates/9C9A7582-9712-436C-BF68-2C8A4C8500ED.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
lub 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 751.1 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
50min
Stuffed Vegetables
1u. 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Tofu Stew
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Baked Spinach and Eggs
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min