Urządzenia i Akcesoria
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
1 oz peanut oillight sesame oil1 oz
-
yellow onion halved3 ½ oz
-
carrots cut into large pieces (1¾ in.)5 ½ oz
-
bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)5 ½ oz
-
soy sauce to taste1 oz
-
sugar (opcjonalnie)2 tsp
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste (opcjonalnie)1 heaping tsp
-
12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)12 ½ oz
-
water43 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)14 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
664.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1999.9 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Green Smoothie
10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Dream
10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Pizza Dough
1 godz.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min