Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz light sesame oil
lub 1 oz peanut oil - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 5 ½ oz carrots, cut into large pieces (1¾ in.)
- 5 ½ oz bacon, cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
- 1 oz soy sauce, to taste
- 2 tsp sugar (opcjonalnie)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste (opcjonalnie)
lub 1 stock cube (opcjonalnie) -
12 ½
oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
lub 12 ½ oz long-grain rice (18-20 min cooking time) - 43 oz water
- 14 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1999.9 kJ / 478 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 664.8 mg
Alternatywne przepisy
Braided Milk Bread
2h 20min
Berry Mousse
4h 50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1u. 20min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Ratatouille
40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Berry Dream
10 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min