![Pasta Salad with Trout and Vegetables Pasta Salad with Trout and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/DDB37B76-399C-4DDC-ACC3-F4F2FB7A9B0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 oz water
- 7 oz white wine
- 3 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 ½ tsp salt
-
14
oz skinless trout fillets
lub 14 oz skinless salmon fillets - 7 oz frozen green peas
- 8 ½ oz fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp
- 1 garlic clove
- 1 oz capers, rinsed
- 3 oz pitted black olives
- 13 oz cherry tomatoes, quartered or halved
- 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
- ½ oz lemon juice (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650.5 kJ / 394.5 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 846.2 mg
Alternatywne przepisy
Tofu Stew
30min
Chopped Vegetable Salad
10min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Apple Tart
1h
Apple Cake
1h
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Baked Spinach and Eggs
35min
Salmon Tartare
10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min