Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
lub ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
lub 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1986.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise
5min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Steamed Rice
25 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min