Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Halibut and Potatoes with Tomato Sauce

4.5 (21 ocen)

Składniki

  • 28 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 24 - 42 oz halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
    lub 24 - 42 oz firm white fish fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 5 oz onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz white wine (opcjonalnie)
  • 15 oz tomatoes, cut into pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1484.7 kJ / 354.9 kcal
Białko
35.7 g
Węglowodany
32.8 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
4.7 g
Sód
341.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy