Urządzenia i Akcesoria
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
24 - 42 oz firm white fish fillets, (6 fillets 4-7 oz ea.)halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (opcjonalnie)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341.7 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
1484.7 kJ /
354.9 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min