![Cod with Citrus Butter Cod with Citrus Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C27ECB5-9144-42C0-BE39-E9A1BA960DB0/Derivates/7680D26B-EA58-4D73-83E1-D89E5979186C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 1 orange
-
1
tsp anise seeds
lub 1 tsp fennel seeds - ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 25 oz water
- 14 oz potatoes, cut into pieces
- 4 cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
- 3 oz unsalted butter, plus extra to grease
- 14 oz zucchini, sliced (¼ in.)
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 457.7 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 439.6 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Ratatouille
40min
Spanish Rice
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Vegetable Soup
35min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min