Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 30 g de cacao en poudre
- miniguimauves, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2480.9 kJ / 590.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 62.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30 Min
Chocolat liégeois
4h 30min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Sucre de Noël
1 Std. 5 Min
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1 godz. 45 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 godz. 40 min
Sucre à la fraise tagada
5 menit
Biscuits craquelés au chocolat
2h 35min
Pâte de speculoos
10 Min
Petits tigrés au chocolat
1sa
Number cake 6
2h