Urządzenia i Akcesoria
Schnelles Vitello Tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Thunfisch, in Öl (MSC, ca. 1 Dose), abgetropft150 g
-
Sardellenfilets in Öl (ca. 1 Dose), abgetropft45 g
-
Kapern abgespült, abgetropft2 EL
-
Crème fraîche200 g
-
Mayonnaise30 g
-
Zitronensaft30 g
-
Bouillon oder nach Bedarf40 g
-
Olivenöl1 EL
-
Kalbsplätzli (je ca. 80 g), etwas flach geklopft8
-
Salz¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
80.3 g
Kalorie
2546.6 kJ /
608.7 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane Gemüsepfanne
30 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
Brak ocen
Avocado mit Ei und Lachstartar
45 min
Tom Kha Gai
45 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Sauce béarnaise
20 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Udon Nudeln mit Poulet
20 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min