Urządzenia i Akcesoria
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
hot water3 tbsp
-
saffron threads (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red onion cut into quarters100 g
-
canned cherry tomatoes no-added-salt400 g
-
skinless chicken thigh fillet trimmed and cut into halves300 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
tomato paste20 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)1 tbsp
-
broccolini trimmed170 g
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
roasted red capsicum cut into strips50 g
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
394 mg
Białko
79 g
Kalorie
3920 kJ /
938 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Chilli with rice
50 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min