Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
TM6 TM5

Spanish chicken tomato stew (Diabetes)

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 3 tbsp hot water
  • 1 pinch saffron threads (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 100 g red onion, cut into quarters
  • 400 g canned cherry tomatoes, no-added-salt
  • 300 g skinless chicken thigh fillets, trimmed and cut into halves
  • 2 tsp dried oregano
  • ground black pepper, to taste
  • 20 g tomato paste
  • 1 tbsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 170 g broccolini, trimmed
  • 400 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
  • 50 g roasted red capsicum, cut into strips
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 2 portions
Kalorie
3920 kJ / 938 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
28 g
Sód
394 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy