Urządzenia i Akcesoria
Halloween Pumpkin Tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 slices
Składniki
Shortcrust Pastry
-
300 g plain flourstrong white bread flour300 g
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water100 g
Filling
-
pumpkin flesh cut in pieces500 g
-
potatoes peeled and sliced (1 cm)500 g
-
milk200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt5 g
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
strong white bread flour for dusting
-
150 g Brie cheese, slicedTaleggio sliced150 g
-
ham sliced in strips150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
810 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1312 kJ /
313.6 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Exotic Fruit Pudding
5 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Crêpes Suzette
35 min