Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1203.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3218.5 kJ /
769.3 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Egg and Onion
25 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.