Urządzenia i Akcesoria
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2400 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Falafel
24 godz.
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 godz. 30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Tuna Pasta
30 min