Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 Std.
Savoury Apero Stars
40 Min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 Std.
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Geode Cake
4 Std.
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 Std.
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min