Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 Min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min