Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
white short grain rice150 g
-
water250 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2532 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
6453.6 kJ /
1542.4 kcal
Tłuszcz
81.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
134.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min