烤猪肉荷叶夹

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 块(pc)

Składniki

荷叶夹
  • 揉面用
    185 克
  • 白砂糖
    45 克
  • 干酵母粉
    2 茶匙
  • 中筋面粉
    400 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 泡打粉
    1 满汤匙
  • 1 茶匙
  • 橄榄油 防粘用
  • 蒸煮用
    600 克
烤猪肉
  • 猪里脊肉
    350 克
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 茶匙
  • 甜红辣椒粉
    2 茶匙
  • 500 克
  • 烧烤酱
    150 克
  • 生菜 切小片
    6 片(叶片)
  • 小黄瓜 切细条
    4 条
  • 葱花
    1 把

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Białko 9.1 g
Kalorie 1078.8 kJ / 257.8 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 41.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...