Urządzenia i Akcesoria
面包碗炖小牛肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
面粉50 克
-
盐10 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
小牛肉块,去筋 切约5x5厘米小块800 克
-
新鲜香菜叶10 克
-
欧芹叶10 克
-
新鲜罗勒叶10 克
-
橄榄油20 克
-
培根丁200 克
-
洋葱 切小块500 克
-
40 克 白兰地白朗姆酒40 克
-
罐装番茄碎150 克
-
大葱 切段100 克
-
红葡萄酒100 克
-
肉高汤300 克
-
粗制裸麦面包 约1000克/个1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1527.9 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
2553.4 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.