果酒烤鸡配蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份

Składniki

  • 橄榄油 plus extra for greasing and drizzling
    30 克
  • 5 克
  • 柠檬汁
    20 克
  • 洗净,1500-2000克重
    1 只
  • 400 克
  • 干型苹果酒
    100 克
  • 胡萝卜 切斜刀块
    200 克
  • 红薯 切2厘米片
    350 克
  • 土豆 去皮,洗净沥干,切1厘米片
    600 克
  • 南瓜肉 切块
    200 克
  • 西葫芦 去皮,切2厘米片
    300 克
  • 紫洋葱 切片
    300 克
  • 红甜椒 切约1厘米条
    300 克
  • 干燥法国普罗旺斯香草
    1 汤匙
  • 1 - 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1202.2 mg
Białko 47.4 g
Kalorie 3192 kJ / 762.9 kcal
Tłuszcz 42.7 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 46.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie