Urządzenia i Akcesoria
果酒烤鸡配蔬菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份
Składniki
-
橄榄油 plus extra for greasing and drizzling30 克
-
盐5 克
-
柠檬汁20 克
-
鸡 洗净,1500-2000克重1 只
-
水400 克
-
干型苹果酒100 克
-
胡萝卜 切斜刀块200 克
-
红薯 切2厘米片350 克
-
土豆 去皮,洗净沥干,切1厘米片600 克
-
南瓜肉 切块200 克
-
西葫芦 去皮,切2厘米片300 克
-
紫洋葱 切片300 克
-
红甜椒 切约1厘米条300 克
-
干燥法国普罗旺斯香草1 汤匙
-
盐1 - 2 茶匙
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1202.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3192 kJ /
762.9 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.