羊肉蔬菜配古斯米

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜香菜 切段
    4 枝
  • 新鲜欧芹 取叶
    4 枝
  • 洋葱 一切四
    120 克
  • 羊肩肉排(带骨或不带骨) 切成约4厘米小块
    500 克
  • 15 克
  • 现磨黑胡椒粉 依据个人口味调整
    3 小撮
  • 橄榄油
    60 克
  • 胡萝卜 切块
    150 克
  • 圆白萝卜 切块
    80 克
  • 西葫芦 切块
    200 克
  • 古斯米(couscous) 中东小米
    300 克
  • 850 克
  • 肉桂粉
    1 ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 葡萄干
    100 克
  • 罐装白色鹰嘴豆 沥干
    260 克
  • 藏红花
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37.6 g
Kalorie 4030.5 kJ / 963.3 kcal
Tłuszcz 44.5 g
Węglowodany 104.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie