Urządzenia i Akcesoria
羊肉蔬菜配古斯米
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
新鲜香菜 切段4 枝
-
新鲜欧芹 取叶4 枝
-
洋葱 一切四120 克
-
羊肩肉排(带骨或不带骨) 切成约4厘米小块500 克
-
盐15 克
-
现磨黑胡椒粉 依据个人口味调整3 小撮
-
橄榄油60 克
-
胡萝卜 切块150 克
-
圆白萝卜 切块80 克
-
西葫芦 切块200 克
-
古斯米(couscous) 中东小米300 克
-
水850 克
-
肉桂粉1 ½ 茶匙
-
干姜粉1 茶匙
-
葡萄干100 克
-
罐装白色鹰嘴豆 沥干260 克
-
藏红花1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.