Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Tacos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder (2 tomatoes)7 oz
-
carrots peeled5 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed6 oz
-
4 oz cheddar cheese, cut into pieces that fit through feederPepper Jack cheese cut into pieces that fit through feeder4 oz
-
onions halved2 oz
-
16 oz canned black beans, rinsed and drained (9 oz after draining)canned kidney bean rinsed and drained (9 oz after draining)16 oz
-
water5 oz
-
¼ vegetable stock cubevegetable stock paste½ tsp
-
tomato paste½ oz
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
salt¼ - ½ tsp
-
fresh ground pepper3 pinches
-
taco shells6
-
dried red chili flakes (opcjonalnie) to sprinkle
-
fresh cilantro chopped½ bunch
-
3 ½ oz crème fraîche, to servesour cream to serve3 ½ oz
-
lime cut into slices or wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
513.8 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1054.4 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Date and Nut Balls
20 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min