Smoked Trout Dip

Smoked Trout Dip

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 portions

Składniki

  • lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice
    1
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh dill leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • jalapeño pepper (opcjonalnie)
    ¼
  • fresh tarragon leaves only
    5 sprigs
  • avocado quartered
    1
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    10 oz
  • sour cream
    10 oz
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • smoked trout bones removed, cut into pieces
    10 oz
  • cucumbers sliced, to serve
  • baby carrots to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...