![Smoked Trout Dip Smoked Trout Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8fea69e0-c8f7-44b1-976e-5d783d84136b/Derivates/e6114f55-3491-4e68-adbb-5e637032cd34.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lime, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- ¼ jalapeño pepper (opcjonalnie)
- 5 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 1 avocado, quartered
- 10 oz cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 10 oz sour cream
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 10 oz smoked trout, bones removed, cut into pieces
- cucumbers, sliced, to serve
- baby carrots, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 分钟
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 分钟
Hollandaise Sauce
15 分钟
Ratatouille
40 分钟
Apple Tart
1 Std.
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 分钟
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Chocolate Mousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15 分钟
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 分钟