Urządzenia i Akcesoria
Smoked Trout Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (opcjonalnie)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Vegetable Stock Base
40 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Caesar Salad
30 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Guacamole (TM5 Metric)
5 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Blue Cheese Dressing
5 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min