Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod Over Greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
cod fillet, skinless 115 - 140 g each4
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
onion cut into pieces115 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
garlic cloves2
-
Brussels sprouts trimmed225 g
-
cavolo nero center rib removed, thinly sliced85 g
-
chicken stock low sodium285 g
-
lemon zest only1
-
toasted pine nut to garnish4 tbsp
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
541.8 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
1497.9 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refresh & Revitalize
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Yogurt with Spiralized Fruit
10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min