Urządzenia i Akcesoria
Salsa cremosa alla Feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino piccante fresco½
-
di Feta a pezzi (4 cm)400 g
-
di paprika dolce1 cucchiaino
-
di yogurt greco bianco, non dolcificato100 g
-
di succo di limone, spremuto fresco1 cucchiaio
-
di olio extravergine di oliva + q.b.50 g
-
pepe nero macinato a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
200.4 kcal /
838.4 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
464.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy