Cheesecake à la patate douce

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 parts

Składniki

  • 80 - 90 g de sucre en poudre
  • 80 g de beurre en morceaux
  • 150 g de farine de blé pour le plan de travail
  • 4 œufs
  • 20 g de cacao en poudre non sucré
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 - 2 pincées de sel
  • 600 g d'eau
  • 300 g de patate douce en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de ricotta fraîche
  • 200 g de fromage à tartiner
  • 100 g de lait concentré sucré
  • 10 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 404.8 kcal / 1693.5 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 219.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...