Rindfleisch mit roter Paprika

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Tomaten in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • brauner Zucker
    10 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    2 Prisen
  • Kalbsschnitzel
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...