Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
Pasta
-
Wasser1000 g
-
Öl20 g
-
Salz1 TL
-
Nudeln (z. B. Spaghetti, ohne Ei)80 g
Garnelen-Pfeffer-Sauce
-
Schalotten30 g
-
Butter10 g
-
Crème fraîche60 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
100 g Krabben, geschältGarnelen, geschält, gegart100 g
-
grüne Pfefferkörner, eingelegt1 TL
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 - 2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
2688 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Schnelle Gemüse-Spätzle-Suppe
35 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
Reistopf mit Schweinefleisch
1 godz.
Butter Chicken
1 godz.
Hähnchen-Entomatadas
40 min
Kartoffelcremesuppe
35 min
Garnelen Tempura Uramaki
2 godz. 40 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz. 15 min