Chicken meatballs with coconut rice

Chicken meatballs with coconut rice

4.4 481 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • fresh kaffir lime leaves cut into thin slices
    4
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • chicken mince
    500 g
  • panko breadcrumbs
    20 g
  • Sriracha® sauce (optional)
    20 g
  • oyster sauce
    180 g
  • basmati rice
    300 g
  • water
    1500 g
  • carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal
    2
  • bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)
    2
  • coconut oil
    1 tbsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal
    2
  • coconut milk
    120 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 637.5 kcal / 2677.8 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 78 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1966.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...