![Chicken meatballs with coconut rice Chicken meatballs with coconut rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DE2DE8C-CFA2-4E22-BA43-D07683E8B68D/Derivates/AC6006A3-653C-487B-87C0-7FDE31474846.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fresh kaffir lime leaves, cut into thin slices
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g chicken mince
- 20 g panko breadcrumbs
- 20 g Sriracha® sauce (optional)
- 180 g oyster sauce
- 300 g basmati rice
- 1500 g water
- 2 carrots, cut into thin slices (5 mm) on the diagonal
- 2 bok choy, cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)
- 1 tbsp coconut oil
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 120 g coconut milk
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2677.8 kJ / 637.5 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1966.8 mg
Alternatywne przepisy
Hoisin pork bowl
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24h 35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Nasi goreng
40 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.