Chicken meatballs with coconut rice
TM6 TM5 TM31

Chicken meatballs with coconut rice

4.4 (466 ocen)

Składniki

  • 4 fresh kaffir lime leaves, cut into thin slices
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 500 g chicken mince
  • 20 g panko breadcrumbs
  • 20 g Sriracha® sauce (optional)
  • 180 g oyster sauce
  • 300 g basmati rice
  • 1500 g water
  • 2 carrots, cut into thin slices (5 mm) on the diagonal
  • 2 bok choy, cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)
  • 1 tbsp coconut oil
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
  • 120 g coconut milk
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
  • 1 lime, cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2677.8 kJ / 637.5 kcal
Białko
35.3 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Błonnik
5.5 g
Sód
1966.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy