Tartinade de fromage à l'italienne

Tartinade de fromage à l'italienne

4.9 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 200 g de poivrons rouges grillés, en conserve coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 120 g de salami coupé en tranches
  • 80 g d'olives dénoyautées
  • 500 g de fromage à tartiner
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de piment séché en flocons
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de basilic déshydraté
  • ½ c. à café d'origan déshydraté
  • 4 tomates séchées à l'huile égouttées et coupées en lanières
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 brin de romarin frais
  • crackers pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 345.2 kcal / 1444.4 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 31.8 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 817.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...