
Wersje kompatybilne
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 465 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre roux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler et pour la garniture
- 350 g de farine aux sept céréales
- 1 c. à café de sel et un peu pour la garniture
- 20 g de jus de citron
- 200 g de concassé de tomates
- origan déshydraté
- 250 g de brie coupé en tranches
- 80 g de jambon serrano coupé en tranches
- 50 g de confiture de figues
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 437.7 kcal / 1831.2 kJ
- Białko
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Sód
- 636.7 mg