Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16963.5 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
3974.9 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
229.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Chilli with corn bread
50 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Beef stock paste
3 godz.
Pizza sauce
30 min
Chai tea powder
10 min
Pumpkin Spice Mix
5 min
Celery leaf gremolata
5 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Pumpkin Butter
35 min