Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16963.5 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
3974.9 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
229.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 Std. 45 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 Std. 20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Fruity dream
10 Min